Singstar Take That
Singstar Take That

Singstar Take That


Add to WishlistAdd to Compare

Singstar Take That

SingStar voor Playstation 3 is ideaal voor elk feestje en biedt een authentieke SingStar-belevenis, waarbij je kunt laten horen hoe goed je kunt zingen tegen een achtergrond van officiele nummers en videoclips van de grootste sterren ter wereld.

Singstar Take That bevat onderstaande tracks:

– A Million Love Songs
– Babe
– Back For Good
– Beautiful World
– Could It Be Magic
– Do What U Like
– Everything Changes
– Greatest Day
– Hold Up A Light
– I’d Wait For Life
– It Only Takes A Minute
– Love Ain’t Here Anymore
– Never Forget
– Once You’ve Tasted Love
– Patience
– Pray
– Promises
– Reach Out
– Relight My Fire
– Rule The World
– Said It All
– Shine
– Sure
– Up All Night
– Why Can’t I Wake Up With You

Artikelnummer: NDG1863471040 Categorie: Tag:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.